Wat is Scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Via deze website houden we je op de hoogte van alles
wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt.

Lid worden?

Laat je uitdagen en ontdek Scouting Admiraal de Ruyter! Al vanaf 7 jaar is er bij Scouting Admiraal de Ruyter heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Kom een paar keer gratis kijken!

Welkom op de site van scouting Admiraal de Ruyter

Wij zijn een waterscouting groep gevestigd aan de Lek, waar ook onze boten liggen afgemeerd.

Onze groep bestaat uit ongeveer 110 leden in de leeftijd van 7 t/m 65 jaar, welke bijna iedere zaterdag op het clubhuis te vinden zijn voor leuke/spannende activiteiten zoals zeilen, roeien, koken, vuurtje maken, speurtochten lopen, nachtje slapen in het clubhuis, knutselen, klussen... eigenlijk te veel om op te noemen.

Hebben we de aandacht getrokken? Kijk dan verder op deze website of de scouting ook iets voor JOU is.

nieuwsflits

Het coronavirus is volop in het nieuws en Scouting Admiraal de Ruyter houdt de berichtgeving hierover scherp in de gaten. We volgen hierbij het uitgangspunt van Scouting Nederland dat we ons voor activiteiten en evenementen in Nederland vasthouden aan de richtlijnen van het RIVM.

Met de nieuwe richtlijnen is het ook voor scouting weer mogelijk beperkt activiteiten te houden. Dit houd in dat vanaf 16 mei de opkomsten van de Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde vaart in aangepaste vorm weer zullen starten.

De leden van de speltakken krijgen hierover een mail met de tijden en regels.

Geintereseerde die willen komen kijken vragen we om zich aan te melden als kijker via: Aanmelden als kijker. De desbetreffende leiding zal dan contact opnemen en een afspraakmaken. Zomaar naar het clubhuis toekomen is helaas in deze tijd niet mogelijk.

Het groepsbestuur

Rommelmarkt 2020

Op basis van de aanvullende maatregelen die de overheid eergisteravond bekend heeft gemaakt in de aanpak van het coronavirus geldt helaas ook voor ons dat de jaarlijkse Rommelmarkt met Koningsdag geen doorgang kan vinden.

We zullen nog bezien of er nog een andere datum gepland wordt voor een landelijke activiteit waaraan we deze rommelmarkt kunnen koppelen of dat deze geheel komt te vervallen.

de Rommelmarkt Commissie